MENU
Üye Ol | Giriş Yap
İstanbul Gaziosmanpaşa'da Kediye Tecavüz

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Kediye Tecavüz

Müjgan bir Anadolu kedisi. Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı caddesinde 3 dükkanda esnaf tarafından bakılıyor ve gece de dükkanın önünde konaklıyor. Bu hayvana Penti mağazasındaki kızlarımız sahip çıkıyor. 30 Kasım Perşembe günü Müjgan yavrularının olduğu emlak dükkanında yavrularını emziriyor. Daha sonra Penti mağazasına gidip uyuyor. Saat 9 civarı mağazayı kapatan kızlar hareket sensörü olduğu için Müjgan’ı içeride tutamıyorlar dolayısıyla kapının önüne çıkarıyorlar. Müjganın kuruyemişçide konaklama saati geliyor ve gece 12’ye kadar kuruyemişçide kalıyor. Dükkanı kapatan kuruyemişçi gittikten takribi 1 saat sonra vahim olay gerçekleşiyor.

Kuruyemişçinin karşısındaki kuyumcuda görülen kamera kayıtlarında 35-40 yaşlarında bir sapığın dükkanın önünden kediyi kucağında alarak ara sokağa götürdüğü görülüyor. Tecavüzün gerçekleştiği sokaktaki kameralara bakılması ve kişinin bulunması için Emlakçı İslam Bey karakola gidip şikayette bulunuyor. Görüntüler iletiliyor. Sabah Müjgan kan revan içinde, makatı parçalanmış, kuyruğu zarar görmüş, tüyleri yolunmuş, yarı baygın bir biçimde bulunuyor. Veteriner hekim tarafından tecavüz edildiği onaylanıyor ve şikayet karakola tekrar tekrar iletiliyor.

Sonuçlar ile ilgili kimse bilgilendirilmiyor!!!

Müjgan kritik durumu atlattı. Hala yürümekte zorlanıyor ve dokunmak istenildiğinde ürküyor. Ancak bu ona yapılan vahşeti yok saymamızı gerektirmiyor. Bu kişinin bulunması gerekiyor. Yardım lütfen.

Kaynak: anadolukedisi.com

Bu yazıyı diğer hayvanseverler ile paylaşmayı lütfen unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir