MENU
Üye Ol | Giriş Yap
Beylikdüzü'nde Kedi Beslenme ve Yaşam Alanı Projesi

Beylikdüzü’nde Kedi Beslenme ve Yaşam Alanı Projesi

Daha önce eski seçim sandıklarından kedi evleri yaparak ilçenin çeşitli yerlerine yerleştiren Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de sokak kedilerinin korunması ve konforu için “Kedi Beslenme ve Yaşam Alanı Projesi” ni hayata geçiriyor. Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği projede hayvanseverler ile işbirliği içinde çalışılacak.

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, içerisinde kedi evi de bulunan, 6 metrekare ebatında olan “Kedi Beslenme ve Yaşam Alanları”, ilçe genelinde sokak kedilerinin yoğunlukta olduğu yeşil alanlara yerleştirilecek.

Projeyi, hayvanseverlerle işbirliği içerisinde hayata geçirecek olan Veteriner İşleri Müdürlüğü, örnek “Kedi Beslenme ve Yaşam Alanı” nı hayvanseverlerle yaptığı toplantıda tanıttı. Kedilerin sağlık kontrolleri, aşıları ve güvenliklerinin takip altında tutulabilmesine imkan sağlayacak olan “Kedi beslenme ve Yaşam Alanları” nın bakım, besleme ve temizlik işlemleri belirlenen gönüllüler tarafından üstlenilecek. Yaşam alanlarını kullanan kedilerin rutin sağlık kontrolleri ve yaşam alanları içindeki kulübe yapımları ise Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sağlanacak.

İSTANBUL (DHA)

Bu yazıyı diğer hayvanseverler ile paylaşmayı lütfen unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir